Solatums Hus&Hems AB VD slutar

Timo Siikaluoma har varit VD i Solatum Hus&Hem AB i 5,5 år och går nu vidare till motsvarande roll i Ekeröbostäder.

– Jag har stortrivts i Sollefteå och jag kommer att sakna alla mina kollegor och medarbetare. Jag har min familj i Stockholm och har veckopendlat i nästan 6 år, vilket är en lång tid. Valet var inte helt lätt men av privata skäl är flytten nödvändig, säger Timo Siikaluoma.

Timo Siikaluoma har sexmånaders uppsägningstid och kommer att fortsätta att arbeta som VD under uppsägningstiden.

– Timo har gjort en betydande insats för Solatum. Bolaget står idag på en starkare och stabilare grund än på mycket länge och Timo har varit en bidragande orsak till det. Jag beklagar att vi tappar en bra medarbetare men har stor respekt för hans skäl, säger Susanne Lindahl ordförande för Solatum Hus&Hem AB.

En rekryteringsprocess kommer att inledas inom kort.