Skip to main content
logo

Gunillagården

Gunillagården är Solatums största fastighet i Junsele med 50 talet bostadslägenheter. Husen är tillbyggda i flera etapper, varav “Dallas” med glasade trapphusen är den senaste från 1992, med 36 lägenheter i varierande storlek och med balkong.

På Gunillagården finns en rad gemensamma utrymmen som kan användas både enskilt och i grupp. Här kan man bland annat spela biljard, titta på tv, sitta vid vävstolen, spela musik och baka. Ibland arrangeras gemensamma aktiviteter, t.ex. sångstunder. Du som bor i trygghetsboende har möjlighet att delta i sådana aktiviteter. Du kan alltid fråga aktivitetsledaren på Gunillagården om aktiviteter som planeras in eller vilka utflyktsmöjligheter som finns i närheten. Här finns också en gemensam matsal där man tillsammans med andra kan köpa och äta frukost, lunch och middag till en låg kostnad.

Gunillagården ligger i ett trevligt område centralt och nära till service i Junsele. Granne med Gunillagården är Medborgarkontoret samt Forum allaktivitetshus där det erbjuds filmvisningar, föreläsningar, sammankomster och dansaftnar.

Runt om Gunillagården
Service i närheten
Närmaste dagligvaruaffär
Caféer och restauranger
Bibliotek
Biograf
Vårdcentral
Folktandvård

Kommunikationer
Promenadavstånd till buss.
Parkeringsplatser
Möjlighet finns att hyra garage samt parkeringsplatser inom fastigheten.